1. Dispozitii generale
Institutia Privata de Invatamant Liceul Teoretic ~Orizont~, cunoaște importanța datelor dumneavoastră personale și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în cadrul prezentelor Termeni si Condiții. 

Web site-ul Institutiei Orizont cu serviciile prestate (astfel cum sunt definite mai jos), este detinut de Institutia Privata de Invatamant Liceul Teoretic ”Orizont”, Noi oferim utilizatorilor site-ul Orizont acces la continutul si serviciile noastre, inclusiv la continutului audiovizual, imagini, forumuri, text, date si alte tipuri de continut si servicii similare (astfel de continut si servicii, in mod colectiv numite “Servicii”). Va rugam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare  cu atentie inainte de a utiliza site-ului Orizont. Prin utilizarea WEBSITE-ului Orizont, sunteti de acord cu termenii si conditiile. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, va rugam sa nu folositi site-ului Institutiei Orizont.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o alta notificare prealabila. Astfel, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Institutia Privata de Invatamant Liceul Teoretic ~Orizont~,   respectă confidențialitatea tuturor clienților noștri și confidențialitatea tuturor vizitatorilor website-ului nostru și va trata/prelucra datele personale cu mare atenție, in condițiile tehnice si organizatorice de securitate adecvată.

Datele personale sunt colectate fie numai cu acordul/acceptul dumneavoastră, daca sunt oferite cu buna știința, de buna voie, din propria inițiativa, de exemplu prin unul din formularele on-line utilizate, sau la achitarea pentru serviciile prestate prin intermediul websit-lui nostru.

La achitarea serviciilor prin intermediul websit-lui Institutiei Orizont, anumite date sunt prelucrate de catre– institutiile financiar bancare.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii prezentelor termeni si condiții nu utilizați dintre website-ul nostrum sau nu ne furnizați datele dvs. personale. Este posibil ca anumite servicii să fie condiționate de furnizarea datelor dvs.

2. Definitii
Continut – toate informatiile de pe siteul Institutiei noastre care pot fi accesate prin utilizarea unui echipament numeric si informatiile comunicate de Clientului prin mijloace electronice sau alte mijloace de comunicare;

Achitarea Servicii – serviciul de comert electronic prin care persoana poate achita pentru serviciile educationale prestate de catre Institutia de Invatamant (in baza contractului de studii incheiat la sediul Liceului), prin intermediul site-lui prin mijloace de comunicare la distanta;

Confirmarea achitarii servicii – dupa achitarea serviciilor educationale prin intermediul websiteului Institutiei, ve-ti primi o confirmare din parte bancii ca ati achitat cu success.

Utilizatori ai siteu-lui pot fi: – persoane fizice clienti ai Institutiei Private de Invatamant Liceul Teoretic ”Orizont” , (actuali, foști sau potențiali), vizitatori, public larg, reprezentanții legali/împuterniciții ai acestora;

Destinatarii (alții decât persoanele vizate) datelor pot fi: autorități publice centrale si locale, instanțele judecătorești, politie, (in limitele prevederilor legale si/sau ca urmare a unor cereri expres formulate), societăți bancare, executori judecătorești, etc.

Destinatarii datelor personale – destinatarii in cazul achitarii serviciilor prin intermediul websiteului nostru sunt institutiile bancare. Institutia Privata de invatamant Liceul Teoretic Oriozont primeste de la institutiile bancare confirmarea pentru achitarea contractului de studii.

Durata prelucrării datelor – În vederea realizării scopului menționat, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate pe toata perioada de desfășurare a relațiilor contractuale pentru care ați accesat serviciul, pana in momentul in care dumneavoastră, sau reprezentantul legal al dvs, veți exercita dreptul de opoziție.

A. Securitatea informatiilor
Institutia Privata de Invatamant Liceul Teoretic ”Orizont”, garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

Securitatea integrala a datelor transmise prin internet nu poate fi niciodată garantata. In timp ce Institutia de Invatamant depune toate eforturile in privința protejării datelor dumneavoastră personale, nu putem garanta in mod absolut securitatea datelor transmise către website-ul nostru. Orice transmisie de date se face pe riscul dumneavoastră. Odată ce primim informația referitoare la dumneavoastră, vom utiliza proceduri si masuri stricte de siguranța împotriva utilizării neautorizate, nelegale, distrugerii, pierderii accidentale sau divulgării datelor personale.

B. Dreptul de autor 
Intregul continut al site-ului Institutiei ”Orizont” incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, orice alte date, este proprietatea  Institutiei Private de Invatamant Liceul Teoretic ”Orizont”,   si/sau a asociatilor, partenerilor, furnizorilor sai si este protejat conform actelor normative in vigoare.

C. Dispozitii finale 
Orice litigiu aparut intre dumneavoastra si Institutia  Privata de Invatamant Liceul Teoretic ”Orizont”,  se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente ale Republicii Moldova.

In cazul in care aveti care neclaritati in legatura cu utilizarea siteului, schitarea serviciilor, completarea formularelor online, sau orice alta informative,  Va rugam sa va adresati direct Administratiei Institutiei la adresa de email: info@orizont.md, sau la nr tel. +373 22 584104.