Stimați părinți,

Alegerea unei școli decente este probabil una din cele mai principale decizii în viața fiecărui părinte. Toți părinții se întreabă care ar fi școala perfectă pentru copilul lor?

In zilele noastre există o varietate de instituții care oferă copilului dumneavoastră oportunitatea de a primi o educație generală.

Dezvoltarea copiilor

Liceul Teoretic “Orizont” Buiucani este instituția care oferă nu doar educație, dar și cultura, înțelegere, iubire și atitudine individuală față de fiecare copil, ajută la dezvoltarea fiecărui copil indiferent de vârstă.

Liceul oferă o atmosferă favorabilă copilului pentru o creștere sănătoasă.

Liceul Teoretic “Orizont” Buiucani crește nouă generație de tineri care vor fi viitorul prosper al Moldovei.

Cadrele didactice

Profesionalism, loialitate și toleranță ca scop prim în alegerea cadrelor didactice. Susținuți de echipa de cadre didactice specialiști cu experiență și un grad de afecțiune major față de fiecare copil. Experiența totală a cadrelor didactice în învățământ depășește 500 de ani; experiență care arată ca Orizont Buiucani a devenit o școală de tradiție.

Comunicare

O latură importantă în dezvoltarea copilului este și relație sănătoasă între părinte-copil și învățător. O comunicare cât mai bună între școală-elev-părinte este cheia succesului elevilor noștri.

În afară de faptul că fiecare diriginte oferă întâlniri individuale cu fiecare părinte în orele de consultații, diriginții organizează ședințele cu părinții în grup de două ori pe semestru pentru informații necesare.

Agendă electronică MyEducare este un alt instrument pentru a ține legătura cu părinții despre dezvoltarea copiilor, sarcinile primite, comportamentul lor și evaluările lor la toate disciplinele.

Școala potrivită

Nu ezitați să veniți și să vă asigurați că liceul nostru nu este doar o gamă de formalități, dar este locul de vis unde copilul va vrea să rămână pe parcursul întregii perioade școlare.

Vă așteptăm pentru a vă cunoaște copiii și a-i crește într-un mod rațional și fructuos.

 

Stegărescu Lilia

Director Adj. Clasele primare

Bujor Valentina

Director Adj. și Resp. Clasele primare

Biner Mucahit

Director

All Charges and Fees For Schooling of 2020-2021

Registration Fee – 200 euros

Schooling fee – 2800 euro/year

Pre school – 2400 euros/year

Meals – 115 lei / day

After school   program – 330 euros/year

Phone

+373(79)557784
+373(22)751551
+373(22)742914

Email

buiucani@orizont.org

Address

Str. Ion Pelivan 13A, 2064 Buiucani, Chişinau, Moldova
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank