Alegerea unei școli decente este probabil una din cele mai principale decizii în viața fiecărui părinte. Toți părinții se întreabă care ar fi școala perfectă pentru copilul lor?

În secolul XXI există o varietate de instituții care oferă copilului dumneavoastră oportunitatea de a primi o educație generală.

Bine ați venit școlii Orizont Buiucani

Liceul Teoretic “Orizont” Buiucani este instituția care oferă nu doar educație, dar și cultura, înțelegere, iubire și atitudine individuală față de fiecare copil.

Liceul Teoretic “Orizont” Buiucani crește nouă generație de tineri care vor fi viitorul prosper al Moldovei.Liceul nostru ajută la dezvoltarea fiecărui copil indiferent de vârstă. Copii se dezvoltă într-o atmosferă favorabilă. 

Profesionalism, loialitate și toleranță ca scop prim în alegerea cadrelor didactice. Susținuți de echipa de cadre didactice specialiști cu experiență și un grad de afecțiune major față de fiecare copil. Experiența totală a cadrelor didactice în învățământ depășește 500 de ani; experiență care arată ca Orizont Buiucani a devenit o școală de tradiție.

O latură importantă în dezvoltarea copilului este și relație sănătoasă între părinte-copil și învățător. O comunicare cât mai bună între școală, elev, părinte este cheia succesului elevilor noștri.

În afară de faptul că fiecare diriginte oferă întâlniri individuale cu fiecare părinte în orele de consultații, diriginții organizează ședințele cu părinții în grup de două ori pe semestru pentru informații necesare.

Agendă electronică MyEducare este un alt instrument pentru a ține legătura cu părinții despre dezvoltarea copiilor, sarcinile primite, comportamentul lor și evaluările lor la toate disciplinele. 

Nu ezitați să veniți și să vă asigurați că liceul nostru nu este doar o gamă de formalități, dar este locul de vis unde copilul va vrea să rămână pe parcursul întregii perioade școlare.

Vă așteptăm pentru a vă cunoaște copiii și a-i crește într-un mod rațional și fructuos.

Pentru mai multe detalii puteți accesa web site-ul http://buiucani.orizont.org

Stegărescu Liliana

Director Adj. Clasele primare

Bujor Valentina

Director Adj. și Resp. Clasele primare

Biner Mucahit

Director

Phone

+373(79)557784
+373(22)751551
+373(22)742914

Email

buiucani@orizont.org

Address

Str. Ion Pelivan 13A, 2064 Buiucani, Chişinau, Moldova
Pentru mai multe detalii puteți accesa web site-ul http://buiucani.orizont.org
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank