Romana

Despre Noi

                                                 

Avem deosebita plăcere de a activa în cadrul Instituţiei Private de Învăţămînt Liceul Teoretic „ORIZONT” deja de 23 de ani. Aici, unde depunem tot efortul pentru instruirea și educația unei generaţii de succes.

 

Pe parcursul acestor ani de activitate, Instituția noastră a atins apogeul în dezvoltarea învăţămîntului primar, gimnazial şi liceal. Medaliile obţinute la olimpiadele, concursurile naţionale şi internaţionale sunt dovada muncii noastre dar și străduința elevilor în scopul obținerii studiilor de calitate.

 

Obiectivul de bază al Instituţiei Private de Învăţămînt Liceul Teoretic ”ORIZONT” este de a asigura un nivel înalt de instruire conform standardelor europene.  Elevii noştri constituie tot cei mai valoros pentru noi, și cea mai valoroasă investiţie în viitorul Republicii Moldova.

 

Pentru a oferi accesul elevilor din întreaga țară la studii de calitate, am extins Instituția în 5 filiale:

 

Liceul Teoretic ,,Orizont”  filiala Buiucani, a fost fondat în anul 1994 cu scopul dezvoltării și atingerii celor mai înalte standarde de calitate în domeniul educației.

 

Liceul Teoretic „ORIZONT” filiala Bălţi, și-a început activitatea la 1 septembrie 2014, cu ciclul primar.

 

Liceul Teoretic "ORIZONT” filiala Ceadîr-Lunga,  unde își fac studiile 175 de elevi, a fost înființat  în anul 1993 cu scopul de a oferi copiilor din regiune studii de cea mai înaltă calitate.

 

Liceul Teoretic "ORIZONT”  filiala Ciocana, unde studiază 750 elevi, a fost înfiinţat în anul 1999 în rezultatul dialogului dintre Ministerul  Educaţiei al Republicii Moldova şi Ministerul Educației al Republicii Turcia.

 

Liceul Teoretic "ORIZONT” filiala Durleşti, unde își fac studiile  470 de elevi, a fost înfiinţat în anul 1999 cu nobila intenţie de a facilita procesul instructiv-educativ în limba engleză pentru elevii din Republica Moldova.

 

Astfel, cu sprijinul Dumneavoastră, continuăm să depunem efortul necesar pentru instruirea unei generații erudite, ce va promova valorile naţionale şi internaţionale şi care va fi capabilă să contribuie la dezvoltarea țării noastre și a întregii lumi.