Romana

Relații cu Publicul

Relatii cu Publicul

 

Cererile și sugestiile dumneavostră le puteți exprima prin telefon, convorbiri personale sau email. În cel mai scurt timp persoana responsabilă va lua legătura cu dumneavostră.

Vă puteți adresa la numărul de telefon:     +373 - 79 88 55 00 

sau la adresa de email  relatiipublice@orizont.org

 

  • Departamentul Comunicare și Relații cu Publicul din cadrul instituției noastre, monitorizează şi publică toate proiectele şi activitățile sociale ale liceelor noastre, concursuri şi victoriile obținute. Articolele şi reportajele, precum şi alte evenimente asemăntoare sunt reflectate în buletinele ’’Orizont’’ care apar de două ori in an. Pentru un plus de confort, puteți citi şi descărca publicațiile noastre de pe adresa web a liceului Orizont.

 

  • Departamentul Relații cu Publicul este responsabil de toate activitățiile instituției şi coordonarea concursurile naționale şi internaționale. Rezultatele obținute de către elevii noștri sunt publicate sub  formă de ştiri în buletinele noastre, în Broşura de Prezentare a Liceelor,  Revista Ştiință şi Tehnologie şi Revista pentru Copii .

 

  • Printre activitățile noastre se numară cultura, sportul şi organizarea seminariile cu profesorii, concursuri cu filme de scurt metraj la care sunt incluși elevii şi parintii, competiții şi concursuri între liceele noastre.